Google Hangouts Meet

Hangouts Meet ‑laitteisto
Nopeat ja tehokkaat videokokoustoiminnot
Kaikenkokoisiin kokoustiloihin

Hangouts Meet ‑laitteiston avulla voit käyttää Hangouts Meetin luotettavia ja helppokäyttöisiä kokousominaisuuksia. Sen kuratoidut komponentit huolehtivat toiminnasta yhteyden molemmissa päissä, minkä ansiosta voit järjestää HD-kokouksia vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Googel Hangouts Meet Kits, AVconcept
Entistä sujuvammat kokoukset

Hangouts Meet ‑laitteiston avulla voit käyttää Hangouts Meetin luotettavia ja helppokäyttöisiä kokousominaisuuksia. Sen kuratoidut komponentit huolehtivat toiminnasta yhteyden molemmissa päissä, minkä ansiosta voit järjestää HD-kokouksia vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Googel Hangouts Meet, PTZ kamera, AVconcept
Helppo ottaa käyttöön ja hallinnoida

Voit ottaa Hangouts Meet ‑laitteiston käyttöön ja ottaa yhteyttä tiimisi jäseniin muutamassa minuutissa, olivatpa he sitten eri kerroksessa tai toisessa maassa. Laitteistosarja voi jopa suorittaa ongelmien vianmäärityksen itse. Se pitää kaikkien komponenttien laiteohjelmiston automaattisesti ajan tasalla, mikä takaa aina parhaan videokokemuksen. Järjestelmänvalvojat voivat valvoa ja hallinnoida laitteita helposti etäältä.

Googel Hangouts Meet, poytä mikrofoni-kaiutin, AVconcept
Älykkääksi suunniteltu

Googlen varta vasten suunnittelema ja valmistama kaiutinmikrofoni vähentää kaikua älykkäästi ja hallinnoi aktiivisesti taustamelua, minkä ansiosta voit nauttia täyteläisestä, mukaansatempaavasta ja kristallinkirkkaasta 360˚:n äänestä. Meet-laitteisto sopeutuu pieniin kokoustiloihin zoomaamalla ja rajaamalla kuvaa automaattisesti tilassa olevien ihmisten määrän mukaisesti.

Googel Hangouts Meet, Hallintopaneeli, AVconcept
Yhden klikkauksen kokoukset

G Suite ‑integraation ansiosta kokouksiin liittyminen käy yhdellä ohjaimen napautuksella. Kun rekisteröit huoneen Google Kalenteriin, organisaatiosi Hangouts-kokoukset ja niiden tiedot ilmestyvät ohjaimeen automaattisesti. Esitysten ja näytön langattoman jakamisen avulla yhteistyö onnistuu maailman eri kolkista,

Hangoutsin ja Chromen tehokkuus

ASUS Chromeboxin suoraviivaisuuden ja tehon avulla Hangouts Meet ‑laitteisto mahdollistaa Hangouts Meetin saumattoman, luotettavan käytön kokoustiloissa.

Selkeä äänentoisto suurissa kokoustiloissa

Laajenna Hangouts Meet ‑laitteistoa lisäkaiutinmikrofoneilla, jotka mahdollistavat selkeän äänentoiston suurissakin tiloissa. Voit ostaa lisää kaiutinmikrofoneja meiltä.

Yleisimmät Hangouts Meet ‑laitteistoa koskevat kysymykset
Paljonko Hangouts Meet ‑laitteistosarja maksaa?

Hangouts Meet ‑laitteistosarjan hinta on 2 499 €. Sarja sisältää seuraavat osat: ASUS Chromebox, kamera, ohjain ja kaiutinmikrofoni.

Sarjan ja sen osien täydet tiedot ovat saatavilla tuotteen ominaisuuksissa.

Voiko laitteiston kanssa käyttää muita oheislaitteita?

Hangouts Meet ‑laitteistoon sisältyy oheislaitesarja (esim. kamera ja kaiutinmikrofoni), joka on suunniteltu varmistamaan paras mahdollinen kokemus. Jos haluat käyttää muita oheislaitteita, tutustu Peripheral Qualification Program ‑ohjelman lisätietoihin.

Kuinka Hangouts Meet ‑laitteisto toimii Jamboardin kanssa?

Jamboard mahdollistaa luovan yhteistyön myös silloin, kun tiimin jäsenet ovat eri puolilla maailmaa. Suoratoista Jam parilla napautuksella Hangoutiin, jotta kaikki osallistujat näkevät ideoiden heräävän henkiin ja voivat osallistua niiden kehittelyyn Jamboard-sovelluksen kautta.