Yritysesittely

Yritysesittely

AVconcept Oy on suomalainen yritys joka toteuttaa monipuolisia esitystekniikan ratkaisuja sekä toimii AV-alan asiantuntijana ja urakoitsijana. Henkilöstömme asiantuntemus ja ammatillinen osaaminen on monipuolista sekä laaja-alaista. Teemme yhteistyötä monien niin isojen kuin pientenkin toimijoiden kanssa.

Olemme itsenäinen ja riippumaton yritys ja keskitymme ainoastaan AV-järjestelmiin. Olemme joustava ja nopeasti reagoiva AV-asiantuntija, jolla on alalta yli 25 vuoden kokemus. Henkilöstömme asiantuntemus ja ammatillinen osaaminen ovat monipuolista ja laaja-alaista. Teknologia kehittyy jatkuvasti, ja me huolehdimme siitä, osaamisemme on aina ajan tasalla.

Toimiva AV-tekniikka aktivoi osallistumaan

Yritys- ja oppimisympäristöissä on toisinaan haastavaa saada läsnäolijat osallistumaan aktiivisesti. Hyvä AV-tekniikka mahdollistaa parhaan mahdollisen vuorovaikutuksen kuvan, äänen ja kosketusteknologian avulla. Käyttäjäystävällinen esitystekniikka kohdistaa osallistujien huomion oikeaan kohteeseen ja mahdollistaa kaikkien osallistumisen. Näin viestinnästä tulee tehokkaampaa ja mielekkäämpää kaikille.

AVconcept Oy – Vaikuttava tekijä
  • AV-urakointipalvelut
  • Suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut
  • Asennus- ja huoltopalvelut
  • Palvelusopimukset
Palvelukonsepti

Lähestymistapamme on asiakaskeskeinen. Kartoituksen aikana selvitämme aina, mitkä ovat asiakkaan todelliset tarpeet sekä käytännön mahdollisuudet. Meille on tärkeää, että käyttäjä hallitsee tekniikkaa eikä tekniikka käyttäjää. Pyrimme kartoituksessa hyödyntämään asiakkaan olemassa olevaa laitteistoa mutta otamme kuitenkin huomioon laitteiden iän. Tarkoituksena on toimittaa toimiva ja loppukäytäjälle ystävällinen ratkaisu joka on toimintavarma tärkeissäkin tilaisuuksissa.