AVCONCEPT OY

AV-ratkaisut

Kokoustilatekniikka

Monipuolinen ja toimiva kokoustilatekniikka mahdollistaa kokousten hyvän sujuvuuden, kun aikaa ei kulu videoneuvottelulaitteiston tai äänentoiston ongelmatilanteisiin. Laitteet toimivat niin, että kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat helposti saatavilla yhden pitkäikäisen ja helppokäyttöisen laitteistoratkaisun takana. Meiltä saat kokoustilatekniikan ratkaisut avaimet käteen toimituksena.

Kokoustilan AV-suunnittelu - AVconcept Oy

Auditorion tekniikka

On aika ajatella auditorioiden käyttö uudelleen ja luoda niistä kokoontumisalustoja niin läsnä oleville kuin etänä osallistuville. Laadukas esitystekniikka takaa auditorioihin ja suuriin kokous-saleihin selkeän äänen ja kuvan. Jokainen tila kartoitetaan ja sen sekä asiakkaan toiveiden pohjalta rakennetaan tarpeita vastaava ratkaisuehdotus.

Info-järjestelmät

Info-järjestelmä on mainio väline saada välitettyä tietoa, kuten yleistä infoa, opetusmateriaaleja ja mainoksia suoraan kohderyhmälle.

AV-suunnittelu

AVconcept Oy on AV-alan palveluyritys. Ensimmäiseksi kartoitamme tilojenne tarpeet ja muodostamme kokonaiskuvan ratkaisusta. Lukuisia tekijöitä on otettava huomioon kokonaisratkaisun laatimiseksi, jotta toimiva ja kustannustehokas ratkaisu saadaan aikaan.

Microsoft Teams Room - AVconcept Oy

Microsoft Teams Room -laitteet

Teams on ehkä suosituin videoneuvottelu alusta. Sen ympärille  on rakennettavissa helppokäyttöisiä ja monipuolisia ratkaisuja, joilla kokoustiloistanne luodaan monikäyttöisiä. Haluamme varmistaa, että tekniikkanne toimivuuden kaikissa tilanteissa ja sen vuoksi olemme rakentaneet Suomeen yli 40 paikkakunnalle teknisen asentajan verkoston. Meiltä löytyy monipuolinen suunnittelupalvelu ja huolehdimme laitteiden pitkästä elinkaaresta kustannustehokkailla huoltosopimuksilla.

Google Jamboard - AVconcept Oy

Google Jamboard

Google Jamboard mahdollistaa luovan yhteistyön myös silloin, kun
tiimin jäsenet ovat eri puolilla maailmaa. Jamboard laite on virtuaalinen
valkotaulu, joka tallentaa aikaansaannokset pilveen ja toimii
saumattomasta Google Meet palvelun kanssa. AVconcept on ainoana Suomessa AV ratkaisujen Google Partner.

Miksi AVconcept?

SUUNNITTELU | LAITTEET | ASENNUS | HUOLTO

Asiakkaan kuunteleminen on meidän valttimme. Kokoustiloja on yhtä monia erilaisia kuin on asiakkaitammekin ja usein tilaajalla onkin jokin uniikki toive kokoustilalle. Meidän tehtävämme on auttaa asiakasta ja kartoittaa heidän tarpeensa. Toimiva kokoustila on helppo käyttää ja laitteet toimivat aina samalla tavalla. AVconcept:n asiantuntijatiimin avulla varmistat, että laitteistohankintasi ovat alusta alkaen onnistuneita oli kyseessä sitten olemassaolevan laitteiston päivittäminen tai uuden kokoustilan rakentaminen.

Tulemme mielellämme kartoittamaan toimistonne tarpeet — veloituksetta!

Sovi veloitukseton kartoitus

Haluatko tietää lisää? Sovi sinulle sopivin tapaaminen joko paikanpäällä tai etänä.  Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan kokoustilanne tarpeet ja huom! - kartoitus on veloitukseton eikä sido teitä mihinkään.

Tuomas Kidron

Asiakkuuspäällikkö
050 572 5260
tuomas.kidron@avconcept.fi
Uudenmaan alue

Tuomas Kidron

Asiakkuuspäällikkö
050 572 5260
tuomas.kidron@avconcept.fi
Uudenmaan alue

UUSI NEUKKARI

Tässä lyhyt esittelyteksti suunnittelupalvelusta.

Tässä lyhyt esittelyteksti suunnittelupalvelusta.

AVconcept

AVCONCEPT OY

AV-ratkaisut

AV-ratkaisut

AV-ratkaisut

Monipuolinen ja toimiva kokoustilatekniikka on järkevä investointi tulevaisuuteen. Kun aikaa ei kulu videoneuvottelulaitteiston tai äänentoiston ongelmatilanteisiin, sujuu kokouksetkin sujuvasti. Hyvässä kokoustilassa laitteet toimivat niin, että kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat helposti saatavilla yhden pitkäikäisen ja helppokäyttöisen laitteistoratkaisun takana ja myös kalusteet ovat käytännöllisiä sekä miellyttäviä. Hyvin toteutettu kokoustila parantaa myös työpaikan viihtyvyyttä. Saat meiltä kokoustilatekniikan ratkaisut avaimet käteen toimituksena.