Palvelut

Palveluksessanne AV-tekniikan ammattilainen

AVconcept Oy on AV-alan palveluyritys. Ensimmäiseksi kartoitamme tilojenne tarpeet ja muodostamme kokonaiskuvan ratkaisusta. Lukuisia tekijöitä on otettava huomioon kokonaisratkaisun laatimiseksi, jotta toimiva ja kustannustehokas ratkaisu saadaan aikaan.

AVconcept | AV-Asennuspalvelut | AV-tekniikka
AV-Asennuspalvelu

Asennamme ratkaisut “avaimet käteen” – periaatteella sopimuksen mukaan. Teemme AV-asennuksia uudis- sekä saneerauskohteisiin. Sertifioituna AV-asiantuntijana tarjoamme myös ylläpitopalvelut toimittamillemme AV-järjestelmille.

AVconcept | räätälöity palvelut
Ylläpitopalvelu – nopea kasvava palvelumuoto

Ylläpitopalvelu on edullinen palvelu, jolla varmistetaan jatkuva laitteiston ja järjestelmien toimivuus. Sopimuksella määritetään, mitkä laitteet säännöllisesti tarkistetaan ja huolletaan. Esimerkiksi videotykkien lamput vaihdetaan ajoissa, kaapeleiden kunto sekä muut mahdolliset järjestelmä-asetukset tarkistetaan. Pro-aktiivinen ylläpitopalvelu takaa parhaan mahdollisen tilojen käyttöasteen.

AVconcept | Huoltopalvelut
Korjauspalvelu ja laite- ja takuuhuolto

Tarjoamme laitehuolto- ja korjauspalvelun kaikkiin AV-laitteisiin ja AV-järjestelmiin nopeasti ja vaivattomasti. Tilaa huolto soittamalla 040-1911759

AVconcept | Korjaus ja takuuhuolto