Kokoustilan videoneuvottelulaitteet

Hyvät laitteet tarvitsevat hyvän asentajan

Vietämme yhä enemmän aikaa videoneuvottelulaitteiden parissa. Siksi on tärkeää, että videoneuvottelulaitteet toimivat oikein ja jokaisen on helppo käyttää niitä. Meillä on vuosien kokemus eri laitevalmistajien kokoustilaratkaisuista ja tiedämme millainen ratkaisu kenellekin sopii. Erilaisia laitteita ja käyttöliittymiä on todella paljon, ja valmistajat päivittävät niitä joka vuosi. Lisäksi laitteiden täytyy sopia yhteen ja muodostaa toimiva kombinaatio. Myös laitteiden oikeaoppinen sijoittelu on tärkeää. Asiantuntijan apu on siksi usein tarpeen, jotta saatte juuri sitä mitä tarvitsette. Pyydä meidät kertomaan vaihtoehdoista ja tilaa toimiva kokoustila.

Langattomat mikrofonit

Langattomat mikrofonit helpottavat elämää. Niiden ansiosta kokoukseen osallistujien äänet kuuluvat selkeästi, eikä usean eri mikrofonin hankkiminen ole pakollista.

Web-kamerat kokoustilaan

Moderneista webbikameroista löytyy paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten vaikkapa automaattinen puhujaan kohdennus. Tutustu edustamiimme tuotteisiin.

Microsoft Teams Rooms

Microsoft Teams on yksi suosituimmista videoneuvottelualustoista ja tämän sen ympärille on rakennettavissa helppokäyttöisiä ja monipuolisia laiteratkaisuja.

Google Meet laitteet

Laitteet Google Workspacea ja Google Meettiä käyttäville yrityksille ja organisaatioilla. Kamerat, näytöt, jamboard, kuulokkeet ja paljon muuta.

Suunnittelu ja asennus

Asiakkaan kuunteleminen on meidän valttimme. Erilaisia kokoustiloja on yhtä paljon kuin asiakkaitammekin ja usein tilaajalla onkin jokin uniikki toive kokoustilalle. Tehtävämme on auttaa asiakasta ja kartoittaa heidän tarpeensa. Toimiva kokoustila on helppo käyttää ja laitteet toimivat aina samalla tavalla. AVconcept:n asiantuntijatiimin avulla varmistat, että laitteistohankintasi ovat alusta alkaen onnistuneita oli kyseessä sitten olemassaolevan laitteiston päivittäminen tai uuden kokoustilan rakentaminen.

Kokoustilan kalusteet - AVconcept Oy

Asiakkaitamme

Genelec

Vaikka äänenlaatu on erittäin tärkeää, myös estetiikalla ja käytännöllisyydellä on tärkeä osa.

Selkeyden saavuttamiseksi jokainen Genelec-kaiutin tuottaa puhdasta ja värittämätöntä ääntä.

Poly

Kaikki mitä tarvitset laadukkaaseen videokonferenssiin - Poly Studio P5

Myös monipuolinen kaiutin valikoima.

Crestron

Monipuoliset Soundbar ratkaisut, joihin integroituna 4K-kamera.

Hyviä vaihtoehtoja myös pöytämikrofoneille.

Samsung

Valloita asiakkaat visuaalisesti houkuttelevalla sisällöllä

Edistynyttä kosketusnäyttöteknologiaa. Antimikrobinen pinta.

Catchbox

Langaton mikrofoni yli 100 metrin kantavuudella. Myös langaton lataus.

Lisää rentoa vuorovaikutusta kokoukseesi.

Sharp NEC

Videoprojektoreita löytyy kaiken kokoisiin tiloihin 4K UHD laadulla.

Lähes 100 videoprojektorin valikoimasta löytyy kuhunkin tarpeeseen sopivin.

Miksi AVconcept?

SUUNNITTELU | LAITTEET | ASENNUS | HUOLTO

Asiakkaan kuunteleminen on meidän valttimme. Kokoustiloja on yhtä monia erilaisia kuin on asiakkaitammekin ja usein tilaajalla onkin jokin uniikki toive kokoustilalle. Meidän tehtävämme on auttaa asiakasta ja kartoittaa heidän tarpeensa. Toimiva kokoustila on helppo käyttää ja laitteet toimivat aina samalla tavalla. AVconcept:n asiantuntijatiimin avulla varmistat, että laitteistohankintasi ovat alusta alkaen onnistuneita oli kyseessä sitten olemassaolevan laitteiston päivittäminen tai uuden kokoustilan rakentaminen.

Tulemme mielellämme kartoittamaan toimistonne tarpeet — veloituksetta!

Sovi veloitukseton kartoitus

Haluatko tietää lisää? Sovi sinulle sopivin tapaaminen joko paikanpäällä tai etänä.  Asiantuntijamme auttaa kartoittamaan kokoustilanne tarpeet ja huom! - kartoitus on veloitukseton eikä sido teitä mihinkään.

Tuomas Kidron

Asiakkuuspäällikkö
050 572 5260
tuomas.kidron@avconcept.fi
Uudenmaan alue

Tuomas Kidron

Asiakkuuspäällikkö
050 572 5260
tuomas.kidron@avconcept.fi
Uudenmaan alue

UUSI NEUKKARI

Tässä lyhyt esittelyteksti suunnittelupalvelusta.

Tässä lyhyt esittelyteksti suunnittelupalvelusta.

AVconcept