Artome — suomalainen all-in-one älykaluste

Artome
— suomalainen
all-in-one älykaluste

Artome all-in-one älykaluste

integroidulla projektorilla ja äänentoistojärjestelmällä

It Solution

Artome on älykalustevalmistaja Suomesta, jonka tuotteissa yhdistyy pohjoismainen muotoilu ja teknologia aivan uudella tavalla. Artomen laitteet mukautuvat helposti osaksi sisustusta mihin tahansa tilaan, kuten toimistoon, kouluun ja tapahtumiin.

Artomen All-in-one älykalusteratkaisut kätkevät sisäänsä integroidun Epson lähiprojektorin, sisäänrakennetun äänentoistojärjestelmän ja videokonferenssiominaisuudet.

Koe uudenlainen helppous esittämisessä, opetuksessa, elämyksien toteuttamisessa ja hybridikokouksessa.

Artome

Erikokoisiin tiloihin

It Solution

Artome ratkaisut nostavat tilojen käyttöastetta tukemalla muuttuvia tarpeita.

Artomen älykalusteilla muutat  hetkessä huoneen kuin huoneen kokoustilaksi tai vaikka liikuntasalin juhlatilaksi ja aulan auditorioksi.

Valitse kolmesta eri älykalustemallista sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu ja koe Artomen esittämisen helppous.

Artome all-in-one

Älykalusteratkaisut

It Solution

Artome S1
opettajan ihanteellinen apuväline

Artome S1 on jokaisen opettajan ihanteellinen työkumppani opetuksessa. Sen avulla oppimiskokemuksesta tulee sujuva ja mukaansatempaava. Vältä tilanne, jossa esitysteknologian johdot ovat solmussa – Artome S1 mahdollistaa vaivattoman käyttökokemuksen ja samalla se minimoi johtojen tarpeen. Vain yksi HDMI-kaapeli yhdistettynä tietokoneeseen riittää. Sen tuottama kuva ja ääni on helposti hallittavissa omalla laitteellasi.

Artome M10
erityisesti yritysasiakkaille

Tyylikäs ja laadukas Artome M10 on suunniteltu erityisesti yritysasiakkaidemme käyttöön. Se tarjoaa helppokäyttöisen all-in-one-ratkaisun, joka pitää sisällään projektorin lisäksi myös integroidun äänentoistojärjestelmän verkkokokousvalmiudella. Artome mukautuu esittämiseen, videokonferensseihin ja hybridikokouksiin. Kytke vain läppäri kiinni ja esitys voi alkaa.

Artome X20
isoihin tapahtumatiloihin

Artome X20 on liikuteltava ja asennusvapaa esitysratkaisu, joka tuottaa suuren kuvan ja helppokäyttöisen äänentoiston isoihin tapahtumatiloihin. Artome X20 muuntaa hetkessä liikuntasalin juhlatilaksi tai aulan auditorioiksi. Epsonin laserprojektorin tuottama jopa 10000 lumenin valoteho riittää haastavimpiinkin tarpeisiin sekä valoisiin tiloihin. Sisäänrakennettu äänentoisto tuottaa riittävän äänenpaineen sadoille ihmisille. Tarvittaessa Artome X20:n voi liittää myös ulkoiseen äänentoistojärjestelmään.

artome

Kattava äänentoisto

It Solution

Sisäänrakennettu 2.1. kaiutinjärjestelmä tarjoaa helppokäyttöisen äänentoiston erilaisiin tarpeisiin.

Tehokkaan integroidun äänentoiston sekä kahden mikrofoniliitännän ansiosta voit järjestää tapahtumia milloin ja missä tahansa. Esim. opiskelijoiden esitykset, vanhempainillat tai vaikkapa karaokehetket sujuvat vaivattomasti Artome S1:n avulla.

Artome M10:n avulla ääni ja kuva toimivat aina saumattomasti yhteen ja kaikki on helposti hallittavissa omalla laitteellasi, joten Artome M10 on aina valmiina vaivattomaan esittämiseen ja videokonferenssiin.

Artome X20:n sisäänrakennettu äänentoisto tuottaa riittävän äänenpaineen sadoille ihmisille, mutta mikäli äänentuottoa halutaan tehostaa vielä lisää, voidaan älykaluste liittää ulkoiseen äänentoistojärjestelmään.

Artome

Helppokäyttöinen

It Solution

Sano ei asennukselle.
Artome älykalusteratkaisut vähentävät kokonaiskustannuksia jo rakennusvaiheessa, sillä se minimoi sähkösuunnittelun ja kaapeloinnin tarpeen.

Artomen kanssa helppous alkaa jo käyttöönotosta. Asennuksia tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Sisältöä voidaan esittää helposti päätelaitteelta HDMI-kaapelin kautta tai langattomasti.

AVconcept

Edelläkävijyys tekniikassa

It Solution

Genelec

Vaikka äänenlaatu on erittäin tärkeää, myös estetiikalla ja käytännöllisyydellä on tärkeä osa.

Selkeyden saavuttamiseksi jokainen Genelec-kaiutin tuottaa puhdasta ja värittämätöntä ääntä.

Poly

Kaikki mitä tarvitset laadukkaaseen videokonferenssiin - Poly Studio P5

Myös monipuolinen kaiutin valikoima.

Crestron

Monipuoliset Soundbar ratkaisut, joihin integroituna 4K-kamera.

Hyviä vaihtoehtoja myös pöytämikrofoneille.

Samsung

Valloita asiakkaat visuaalisesti houkuttelevalla sisällöllä

Edistynyttä kosketusnäyttöteknologiaa. Antimikrobinen pinta.

Catchbox

Langaton mikrofoni yli 100 metrin kantavuudella. Myös langaton lataus.

Lisää rentoa vuorovaikutusta kokoukseesi.

Sharp NEC

Videoprojektoreita löytyy kaiken kokoisiin tiloihin 4K UHD laadulla.

Lähes 100 videoprojektorin valikoimasta löytyy kuhunkin tarpeeseen sopivin.

Miksi AVconcept?

SUUNNITTELU | LAITTEET | ASENNUS | HUOLTO

Asiakkaan kuunteleminen on meidän valttimme. Kokoustiloja on yhtä monia erilaisia kuin on asiakkaitammekin ja usein tilaajalla onkin jokin uniikki toive kokoustilalle. Meidän tehtävämme on auttaa asiakasta ja kartoittaa heidän tarpeensa. Toimiva kokoustila on helppo käyttää ja laitteet toimivat aina samalla tavalla. AVconcept:n asiantuntijatiimin avulla varmistat, että laitteistohankintasi ovat alusta alkaen onnistuneita oli kyseessä sitten olemassaolevan laitteiston päivittäminen tai uuden kokoustilan rakentaminen.

Tulemme mielellämme kartoittamaan toimistonne tarpeet — veloituksetta!