Langaton kuvansiirto

Langaton kuvansiirto

Langaton esitystekniikka on yleistymässä neuvottelutiloissa sekä auditorioissa mutta mikä sitten on juuri se oikea laiteratkaisu? Tarjontaa löytyy markkinoilta paljon ja laitteissa on huomattavia eroja esimerkiksi lähettimien kantamassa ja vastaanottimen turvallisuudessa. Joiden laitteiden kantama on vain muutaman metrin ja vastaanotin tulee olla näkyvillä. Joissain laitteissa käyttäjän tulee asentajaa ohjelma tietokoneelle ennen langattoman esityksen aloittamista. Tämä on joskus muodotunut esteeksi mikäli asiakkaan tiloihin tulee henkilö jolla ei ole oikeuksia asentaa ohjelmia tietokoneelle. Langaton kuvansiirto on tehokas tapa siirtää kuva esittäjän tietokoneelta näytölle tai projektorille.

BARCO CSE-200

Langattomasti vai kaapelilla

Olemme toteuttaneet monia tiloja joissa langattomuus on ensisijainen vaihtoehto mutta varalla on aina kaapeli. Varsinkin videoita toistaessa tai verkkokokouksia pidettäessa on hyvä käyttää vielä kaapelia. Harva langaton yksikkö pystyy siirtämään videokuvaa ilman viivettä.  Markkinoilta löytyy kuitenkin laitteita joissa viivettä ei ole. Siksi suosittelen, että testaamme yhdessä mikä vaihtoehto sopii juuri teille. Jos kaapelin vetäminen näytöltä esittäjälle on haasteellista eikä kiinteistö anna lupaa tehdä pintavetoja arvokohteissa, löytyy siihenkin langaton vaihtoehto.

 

Neljälle eri näytölle langattomasti

Kuvansiirto voidaan toteuttaa myös neljälle eri näytölle yhdestä esityslaitteesta langattomasti. Tämä ratkaisu on kustannustehokas varsinkin mikäli kaapeleiden pintavedot on haasteellisia seinien tai käytävien vuoksi. Museo ja arvokiinteistöissä ratkaisu on todella suosittu.

Langaton kuvansiirto