Kokoustilat

AVconcept | Kokoustilat | Neuvottelutilat | Neukkari
Kokoustilat | AV-tekniikka

Kokoustilan AV-tekniikka varustetaan yleensä projektorin tai LCD-näytön lisäksi mitä älykkäämmillä järjestelmillä. Tablettien ja mobiililaitteiden esitysmahdollisuus langattomasti on helppo liittää osaksi neuvotteluhuoneen esitystekniikkaa. Kokoustilan pöytään voidaan teettää kaapelikaivo, josta saadaan kätevästi sähköt sekä käyttökaapelit (HDMI, DisplayPort, VGA) loppukäyttäjän tietokoneelle. Myös hyvä tapa lisätä tilojen tehokasta käyttöä on varustaa tilat neuvotteluhuoneiden varausnäytöillä.

Yksinkertainen ja toimiva

Yritys- ja oppimisympäristöissä on toisinaan haastavaa saada läsnäolijat osallistumaan aktiivisesti. Toimiva AV-tekniikka mahdollistaa parhaan mahdollisen vuorovaikutuksen kuvan, äänen ja kosketusteknologian avulla. Hyvin toteutettu esitystekniikka kohdistaa osallistujien huomion oikeaan kohteeseen ja mahdollistaa kaikkien osallistumisen. Näin viestinnästä tulee tehokkaampaa ja mielekkäämpää kaikille.

Yrityksesi neuvottelutilat

Kaapeli kiinni tietokoneeseen ja kokous voi alkaa. Helppoa! Yksinkertainen automaatio on kustannustehokas ratkaisu ja nopea asentaa. Mitä sinä toivot neuvotteluhuoneelta? Kerro meille millaisia käyttäjätoiveita teillä on neuvottelutiloista niin voimme tulla paikan päälle esittelemään erilaisia ratkaisuja. Halutessasi voit myös tulla meille katsomaan erilaisia ratkaisuja sekä juomaan kupin kahvia.

Logitech Brio