Älykkäät Info-järjestelmät
jakamaan tietoa

Akustointi ja toimistokalusteet
— laadukkaan kokoustamisen välineet

Akustointi ja kalusteet

laadukkaan kokoustamisen välineinä

Valotalive

Infonäyttö / InfoTV / Digital Signage

It Solution

InfoTV -järjestelmät - AVconcept Oy

InfoTV (Digital Signage) -järjestelmä on mainio keino saada korkealaatuinen sisältö kuten yleiset infot, opetusmateriaali ja mainokset suoraan kohderyhmälle, paikasta ja ajasta riippumatta, yksinkertaisella tavalla.

Kokonaisuudessaan se on yksinkertainen, houkutteleva ja asiakaslähtöinen.

Infonäyttö

Säästää kustannuksia

It Solution

InfoTV -järjestelmät - AVconcept Oy

Koska InfoTV:llä voidaan korvata painomateriaali, kustannussäästöt ovat huomattavia.

On kaksi avainkysymystä, jotka on ratkaisevia: investoinnin tuottoprosentti ja tavoitettavuuden saavuttaminen. Koska muutokset ovat helposti ja nopeasti tehty, säästyy aikaa ja voidaan reakoida heti kohderyhmän tarpeisiin. Tämä on yksi tärkeä kriteeri joka vaikuttaa myös kustannuksiin.

Mikä on sitten oikea InfoTV järjestelmä?

InfoTV on liiketoimintamalli​

It Solution

Kun yritys käyttää InfoTV:tä omien palveluiden ja tuotteiden markkinoimiseen ja mainostamiseen, on mahdollista tarjota mainospaikka myös muille yrityksille joko satunaisesti tai silloin kun esim. liike on kiinni.

Tämä ei ole ainoastaan omien investointien saaminen takaisin vaan silloin jo aikaisemmin mainittu viihdyttäminen astuu mainostamisen paikalle. Vaikka olisi kysymys toisen yrityksen mainoksista, vaihteleva ja monipuolinen sisältö on houkutteleva ja esim. optikkoliikkeessä pyörii viereisen kahvilan mainokset niin optikkoliike hyötyy sitä huolimatta. Eli kysymys on herättää kiinnostus, ohjata katse ja ajatukset sekä aktivoida toimintaa.


InfoTV:n viisi funktioita

Hyvin toimivan InfoTV järjestelmän viisi perustehtävää: mainostaa, tiedottaa, opettaa, aktivoida ja viihdyttää.


Digitaalimaailman edut

Digitaalinen formaatin suurin etu on nopeus sopeuttaa muuttuviin elementteihin. Se on monipuolinen ja edullinen muoto. Se voidaan helposti monistaa ja muokata. Lisäksi sama materiaali on mahdollista jakaa monien eri kanavien kautta.

Kartoitamme Info-järjestelmä tarpeenne

Kartoitamme info-järjestelmä tarpeenne ja teemme ehdotuksen toimivasta sekä kustannustehokkaasta ratkaisusta.

 Tarpeet ovat usein hyvin yksilöllisiä ja kuulemme mielellään millaisia toiveita teillä on info-järjestelmästä. Voimme tulla paikan päälle esittelemään kokemuksia eri ratkaisuista. Toimistollamme on showroom, jossa voimme esitellä  käytännössä erilaisia vaihtoehtoja sekä tarjota kupin kahvia.


Tulet yllättymään mitä kaikkea on nykyään mahdollista toteuttaa.

Tulemme mielellämme kartoittamaan toimistonne tarpeet — veloituksetta!