Google

 Google for Work – Innovatiivisuus laitteista riippumatta

Google for Work ja AVconcept ovat yhdistelmä, joka osaa ajatella sen tutun laatikon ulkopuolella. Luovuus on meille molemmille avaintekijä, kun yritämme yhdistää tekniikkaa ja käyttäjiä. Juuri siitä syystä Googlen tuotevalikoima ja meidän ratkaisukeskeinen lähestymistapamme on ainutlaatuinen yhdistelmä, jossa laitteiden ymmärtäminen ja asiakkaan tarpeet kättelevät toisiaan.

Google – Jamboard
Kokoukset pilvipalvelun kautta
amboard on siis yritysten neuvotteluhuoneisiin suunniteltu laite, joka on omiaan Googlen palveluita ja pilveä käyttäville yrityksille ja yhteisöille.
Google – Hangouts Meet
Videokokoukset yrityksellesi
Mutkattomat kokoukset

Jamboard mahdollistaa luovan yhteistyön myös silloin, kun tiimin jäsenet ovat eri puolilla maailmaa. Suoratoista Jam parilla napautuksella Hangoutiin, jotta kaikki osallistujat näkevät ideoiden heräävän henkiin ja voivat osallistua niiden kehittelyyn Jamboard-sovelluksen kautta.

Googlen Chromebox for Meetings on ylivoimainen, nopea ja yksinkertainen videoneuvottelujärjestelmä, joka perustuu Googlen omaan Hangout-palveluun. Täydellinen ratkaisu korkeapiirtovideota vaativiin kokouksiin. Tapaa kenet vaan, millä vain laitteelta – kokoushuoneesta, kotoa tai tien päältä. Liitä kokouksiin jopa 15 osallistujaa – tapaa kollegoita, tai kutsu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita osaksi kokousta.